Hlavní informace

Co je Letní soustředění TCN?

Letní studentské soustřední TCN je letní dvoutýdenní akce pro studenty SŠ. Pořádá ji Studentská unie při FJFI ČVUT v Praze, takže parta nadšených vysokoškoláků, která ještě nedávno seděla v laviciích jako ty.

Na programu jsou zajímavé přednášky odborníků z FJFI i z dalších pracovišť (Ústav jaderného výzkumu Řež, jaderné elektrárny Temelín a Dukovany, partnerské nemocnice a další). Kromě toho máme připravený kurz vybraných témat z matematiky nebo fyziky podaný formou přístupnou pro středoškoláky – skvělá příprava na začátek studia FJFI.

Samozřejmě bude věnována spousta času doprovodnému programu - sportovní i strategické týmové hry, výlety po okolí, táboráky s kytarou a mnoho dalšího.

Kdy a kde?

V příštím roce proběhne soustředění od 27.7. do 10.8. 2024 v Areálu Krakonoš v Bílém Potoce v Jizerských horách.

Předběžná přihláška

Přihlašování ještě není spuštěno, ale můžeš vyplnit předběžnou přihlášku zde https://forms.gle/toymGNYzvMHBLeWg7 a my Ti dáme vědět, až přihlášky spustíme.

Fotogalerie

Fotky z minulých ročníků si můžeš prohlédnout na Facebooku https://www.facebook.com/soustredeniTCN/photos_albums

Kontakt

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhej kontaktovat na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

Akce probíhá pod záštitou FJFI ČVUT v Praze.

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.